Kikki Danielsson först ut i ”Så mycket bättre”

Även Tomas Andersson Wij klar för programmets åttonde säsong

NÖJE. Nu börjar artisterna till sommarens inspelning av "Så mycket bättre" avslöjas en efter en. Och först ut är Visseltoftas stora sångröst Kikki Danielsson.
Den skånska sångerskan, känd från Wizex, Chips och Roosarna, kommer delta i TV4-produktionens åttonde säsong. Vilka av hennes låtar som kommer att tolkas avslöjas senare.
Precis som i fjol spelar varje deltagande artist in en liten bit av en annan artists låt, för att avslöja nästa artist. Kikki Danielsson sjunger i sitt klipp en bit av "Blues från Sverige", skriven av singer-songwritern Tomas Andersson Wij, som alltså även han kommer att delta i den åttonde säsongen av programmet.
Tomas Andersson Wij blev känd för den stora massan när han 2007 tolkade Carolas "Evighet" på Melodifestivalen. Journalisten och författaren har sedan dess gjort succé med sitt intervjuprogram "Tomas Andersson Wij spelar med..." som senare även getts ut i bokform.
Den åttonde säsongen av "Så mycket bättre", ett program där kända artister gör egna personliga tolkningar av varandras låtar, kommer att sändas i TV4 under hösten.

Publicerad 20 March 2017 15:15

Lokaltidningen Landskronas nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Landskronaföretag får stöd för klimatprojekt

LANDSKRONA/SKÅNE. Totalt satsas 153 miljoner kronor på olika klimatprojekt runt om i Skåne. Pengarna delas ut av Klimatklivet. Ett av 37 skånska projekt finns i Landskrona. Här ska företaget DSV Road AB satsa på intern laddning och får därför ett anslag på 66 500 kronor.

– Klimatklivet är brett. Det handlar inte bara om stöd till elbilsladdning vilket många tror. Alla som har en idé som kan leda till god klimatnytta kan söka stöd från Klimatklivet. Både enklare och mer komplicerade åtgärder välkomnas, säger Sandra Johanne Selander, klimat- och energistrateg på Länsstyrelsen Skåne, i ett pressmeddelande.

Sedan starten 2015 har 142 klimatsmarta åtgärder beviljats stöd i Skåne för totalt 366 miljoner kronor. Detta leder till en årlig minskning på 105 000 ton koldioxid.