Andreas Nielsen ska göra upp om kärlek i tv-serie

LANDSKRONA. Andreas Nielsen är en av åtta killar som tävlar om Beatrice Larssons hjärta i tv-serien Ensam mamma söker. Och kärleken längtar han efter.

– Nu är det dags att ta tag i livet, säger han.

Anledningen till att Andreas Nielsen från Landskrona sökte till programmet Ensam mamma söker var flera.

– När jag såg Beatrice på tv tyckte jag att hon hade ett fint leende. Jag har haft ett längre förhållande på fem år i hela mitt liv. Nu känner jag att det är dags att ta tag i livet, säger 26-åringen som till vardags jobbar på en golfbana.

Utöver jobbet spelar han golf och tränar fotboll och umgås med sina två gudbarn. Och han drömmer om en egen familj.

– Jag är en familjekille, som vill ha barn och hus och allt det där. Många i min ålder har det redan, säger han.

Hur var det att dejta i tv?

– Jag har nog insett att jag är ganska blyg. Det blev lite stelt ibland, speciellt när jag och Beatrice träffades ensamma. Men det hade nog mest med omständigheterna att göra, att det var ett kamerateam med. Annars var det okej.

Var det självklart att söka till programmet?

– Jag bara gjorde det helt enkelt. Jag tänkte att det kunde vara en rolig grej. Eftersom jag söker ett förhållande, så jag ville testa och Beatrice verkade också vilja ha något seriöst. Dejtat har jag gjort en del, men det kommer inte vidare. Jag har nog ganska svårt för att fastna för någon och är nog lite kräsen. Sedan är dejtinglivet rätt pressande, med en massa appar och grejer.

Kommer det bli några pinsamma ögonblick i tv nu då?

– Haha. Ja, det kan det definitivt bli, om de inte har klippt bort det. Vid ett tillfälle fick jag ett riktigt skrattanfall.

Kommer du se serien själv?

– Det får vi se, jag har inte bestämt mig än. Men släkten har sagt att de ska spela in det, säger Andreas Nielsen och ler.

Ensam mamma söker sänds på TV3 från och med den 19 oktober.

Publicerad 06 October 2017 13:15

Lokaltidningen Landskronas nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag