ANNONS

Bo på Franska Rivieran – i Landskrona

Spaden är i marken och redan har intresserade tecknat sig för någon av de totalt 54 lägenheter som nu byggs i Norra Borstahusen. Boendet, som anpassas för 55 plus, erbjuder gemenskap, glädje och trygghet men även ett helt fantastiskt grönt hjärta i form av en gemensam vinterträdgård.

- Förebilden för klimatet är Franska Rivieran. Ett fläktsystem och luckor i taket reglerar klimatet över året så att det inte blir för varmt eller kallt. Under den kallaste perioden på året drar sig temperaturen ner på +10 grader och en solig vinterdag kan det bli runt +13-14 grader. En varm sommardag cirka 25 grader, men aldrig en droppe regn, berättar företaget om sin nya satsning.

De 54 lägenheterna kommer bestå av två- och trerumslägenheter på mellan 64 och 87 kvadratmeter. Priset varierar mellan 1 749 000 kronor och upp till 2 730 000 kronor. Placeringen av boendet är perfekt: Med naturen som granne och med mindre än fyra kilometer till all form av bekvämlighet bor du här både avskilt och nära centrala Landskrona.

Utöver den egna lägenheten finns den gemensamma vinterträdgården och därtill gemensamhetslokal med bastu och toalett, boulebana, förråd och parkering för cykel och bil. Vinterträdgården är på cirka 1 600 kvadratmeter.

Även säkerheten har man i fokus och den gemensamma entrén är försedd med kamera som är kopplad till en display i din lägenhet så att du kan se vem det är som ringer på hemma hos dig.

Av de totalt 54 lägenheterna är huvuddelen av dessa redan tingade, men än finns möjlighet att teckna sig. Detta gör man enkelt via bovieran.se eller genom att ta kontakt med Svensk fastighetsförmedling i Landskrona. På Bovieran.se finns även fler bilder och en broschyr med planlösning och samtliga lägenheter.

Inflyttning planeras till slutet av första kvartalet 2019

Vi frågade mäklaren och butiksansvarige Pernilla Corsing på Svensk Fastighetsförmedling

Vad säger kunderna är det bästa med att bo i Bovieran?

- Jag skulle säga gemenskap, trygghet och en härlig temperatur som följer Franska Rivieran. Vi har varit i flera städer och hälsat på boende i Bovieran och en gemensam nämnare är att man känner stolthet över sitt boende. Härligt att se!

Kan du kort berätta vad som finns i området om man beslutar sig för att bo i Bovieran?

- Det finns egentligen allt! Havsnära, promenadstigar, utegym, erkända restauranger, golfbana, kommunikation och närhet till hela Öresundsregionen. Tror att alla kan hitta något som passar i området.

Detta är en annons från Svensk Fastighetsförmedling