Häng med Glenn Hysén och bevaka fotbolls-VM

”Stå framför kameran och släng ur sig en ordvits eller två”

SVERIGE. Vill du kratta grusgångar och rensa ogräs eller åka till Ryssland och bevaka fotbolls-VM? Den frågan ställer sig spelbolaget Unibet som i en annonskampanj säger sig erbjuda världens bästa sommarjobb.

När de svenska herrarna ska spela sitt första VM i fotboll på tolv år har du chansen att få ett härligt sommarjobb. Att få rapportera direkt från sommarens fotbollsfest och hänga med både supportrar och fotbollsikonen Glenn Hysén.

– Vilket jäkla drömjobb det här är alltså. Se på fotbolls-VM, hänga med görgoa supportrar, stå framför kameran och kanske slänga ur sig en ordvits eller två. Det kan knappast bli bättre, säger Glenn Hysén, ambassadör på Unibet, i ett pressmeddelande.

Du behöver egentligen inte ha några förkunskaper, mer än kanske ett stort fotbollsintresse. En kort utbildning inom skrivande och lite ryska väntar den som får jobbet.

– Sommarjobbaren blir ett viktigt nyförvärv i vår VM-satsning och hen kommer få en betydande roll i ett mycket skickligt team. Vi är väldigt spända på att ta del av alla roliga och vassa ansökningar, det finns mängder med sociala medie-talanger i Sverige, säger Anders Falk, projektledare för ”Världens bästa sommarjobb”.

För att få chansen gäller det att spela in en kort presentationsfilm och att du är över 18 år. Ansökningsperioden pågår fram till den 31 mars.

Publicerad 10 March 2018 07:00