Näringslivet ska hyllas under ny gala

LANDSKRONA.

I mars blir det fullt fokus på näringslivet under en ny näringslivsgala, efter att man bestämt att det inte blir någon gemensam gala för näringsliv och idrott.

– Fördelen är att både idrotten och näringslivet får totalt fokus under respektive gala, säger näringslivsutvecklaren Anders Ekblom.

Redan i fjol blev det klart att det inte blir någon Landskronagala där näringslivs- och idrottsframgångar hyllades under en gemensam festkväll. I stället blir det i år två separata galor, där idrottsgalan hålls i samband med SM-veckan i juli men redan den 17 mars är det dags för den nya Landskrona Näringslivsgala.

Anders Ekholm menar att festtillfällena är olika avseende syfte och deltagare.

– Det händer otroligt mycket positivt i näringslivet i Landskrona just nu med etableringar, företag som satsar och bygger ut – så det känns som rätt läge att ha en gala separat för näringslivet, något som näringsidkare också efterfrågar, säger Anders Ekblom.

Galan äger rum på Örenäs Slott och förutom mat, underhållning och nätverkande kommer det att bli prisutdelning bland annat i kategorierna Årets företagare, Årets jobbskapare, Årets rookie/nyföretagare och Årets dragare i stadskärnan.

– Vi hoppas så klart på en fullsatt kväll och att det ska bli ett lyckat koncept. Det är första året på länge som näringslivet har sin egen gala, så vi bygger från grunden och samarbetar och pratar med näringslivet för att det ska bli så bra som möjligt.

Mer information om galan finns på landskronanaringslivsgala.se

Publicerad 01 February 2018 10:08

Lokaltidningen Landskronas nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag