Onsdagen den 27 februari är det öppet hus på Fridhems Folkhögskola.

Onsdagen den 27 februari är det öppet hus på Fridhems Folkhögskola.

Fridhem öppnar dörrarna

SVALÖV. Onsdagen den 27 februari är det öppet hus på Fridhems Folkhögskola. Då finns det möjlighet att ta del av undervisningen, prata med lärare och deltagare, både på kulturlinjerna och allmän linje, och få information om de olika utbildningarna.

Av
Jonas Lundin

– Det är två huvudsyften. Att nå potentiella kursdeltagare som ska går här och att nå ut till skolor och områden som vi inte brukar nå ut till. Vi har gjort utskick till alla gymnasieskolor i Skåne, säger Anders Vestergård, ledare på kulturlinjerna.

– Ett annat syfte är att bjuda in Svalövsbor att komma titta på verksamheten och bekanta sig med skolan om man inte varit här tidigare.

Klockan 13-16 är det drop in. Beökaren kan sitta med på workshops, följa med på och sitta in på lektioner och öppna repetitioner. Klockan 16-19 är det kulturkafé med happenings, workshops, teaterimpro, filmvisning, musikjam, serietecknande, foto- och måleriutställningar med mera. Klockan 13.30 och 15 blir det information om utbildningarna och klockan 14 och 15.30 rundvandring.

Publicerad 06 February 2019 10:00