Nathalie ”Nattid” Danielsson (till vänster) och Lisa Ajax kommer till Halvmånen när Cityidrott ordnar Sommarfest.

Nathalie ”Nattid” Danielsson (till vänster) och Lisa Ajax kommer till Halvmånen när Cityidrott ordnar Sommarfest. Foto: Press/Privat

Lisa Ajax och Nathalie ”Nattid” Danielsson till Halvmånen när Cityidrott firar 10 år

Program under en hel vecka i juli

Per Eeg-Olofsson per.eeg-olofsson@lokaltidningen.se

Av
Per Eeg-Olofsson

Biokväll, barnkalas och sommardisco vid Lagunen är några av punkterna på Cityidrotts program under veckan (se faktaruta). Men frågan är om inte höjdpunkten är Cityidrotts Sommarfest på Halvmånen-stranden den 18 juli där det blir dubbeluppträdande, talkshow och konsert, med artisten Lisa Ajax och influencern Nathalie ”Nattid” Danielsson.

– Vi vill göra ett annorlunda koncept i år med att kombinera en talkshow tillsammans med konsert där vi kommer ta upp ämnen som psykisk ohälsa och livet med sociala medier där både ungdomar och föräldrar ska kunna vara mer delaktiga, säger Daniel Glantz-Persson, ledare i Cityidrott i ett pressmeddelande.

– Vi får fler och fler ungdomar som hör av sig till oss och vi ser att psykisk ohälsa ökar och detta blir ett sätt för oss att prata till ungdomar på ett annat sätt och belysa ämnet så att de ska förstå. Nathalie Danielsson har varit en drömbokning för oss under många år och en profil som extremt många av våra ungdomar ser upp till så det är väldigt roligt att hon kommer och gästar oss i sommar.

I år firar Cityidrott 10 år med den populära barn- och ungdomsverksamheten som vuxit och nu även finns i Landskronas byar och i Svalövs kommun. Det kommer firas lite extra under barngalan den 16 juni samma vecka. Gratis för alla barn och unga, med prisutdelning och mat.

– Vi kommer dela ut utmärkelser i sex olika kategorier där vi även kommer utse ”Årtiondets Cityidrottare” som har varit med oss under alla 10 år. Direkt efter barngalan kommer vi öka trycket och köra ett stort sommardisco för alla barn och ungdomar, säger Daniel Glantz-Persson.

Programmet för veckan

15 juli, klockan 18-20: Biokväll för barn på Lagunen.

16 juli: Cityidrotts Barngala och Sommardisco på Lagunen. Barngala klockan 18 och Sommardisco 19-21. Anmälan till galan görs på: info@cityidrott.se

18 juli, klockan 17-19: Cityidrotts Sommarfest på Lagunen.

19 juli, klockan 11-13: Cityidrotts barnkalas på Lagunen.

20 juli, klockan 10-13: Idrottsföreningarnas dag på Lagunen.

Publicerad 22 May 2019 13:51