INITIATIV. Lena Bergkvist, en av initiativtagarna till Landskrona-cd:n tillsammans med Dennis Westerberg som är sångare i Bloosblasters och Lenas medarbetare i projektet. Foto: Marie Öhgren

INITIATIV. Lena Bergkvist, en av initiativtagarna till Landskrona-cd:n tillsammans med Dennis Westerberg som är sångare i Bloosblasters och Lenas medarbetare i projektet. Foto: Marie Öhgren

Releaseparty för Landskrona-cd:

n

Nu kan du vinna biljetter till den stora musikfesten

SKIVSLÄPP. Lördagen den 29 november samlas ett stort artistuppbåd på Tages Restaurang & Nightclub i Landskrona för att fira skivsläppet av Landskrona-cd:n.
Så många som 15 av de 19 artisterna som medverkar på cd:n kommer att uppträda under kvällen.
- Det är verkligen kul att så många artister och band vill vara med och fira skivsläppet, säger Lena Bergkvist, en av initiativtagarna till projektet. - För att alla ska kunna vara med har vi delat upp kvällen i två olika pass.

Biljettsläpp
Ett av passen är på eftermiddagen mellan klockan 14.00 och 18.00 och öppet för alla. Mellan klockan 18.00 och 24.00 äger pass två rum men då är åldersgränsen 20 år.
På måndag den 10 november släpps biljetterna till evenemanget. Dessa kan köpas på Bok & Papper på Eriksgatan. Ungdomar upp till 19 år betalar halva priset och då ingår förutom musikunderhållning, även buffé och valfri dryck till maten.
Dessutom får varje besökare som betalat fullpris ett färskt exemplar av den nyinspelade cd:n.

Artister på plats
Artisterna, som alla ställer upp helt ideellt, finns till hands under kvällen för mingel och skivsignering. Siw Malmkvist, som tyvärr inte kan delta på grund av sin medverkan i musikalen Cabaret på Stockholms stadsteater, hälsar och önskar alla inblandade lycka till.
En artist som vi normalt är vana vid att se i helt andra sammanhang kommer emellertid, och det är fotbollsspelaren Jörgen Pettersson. Tillsammans med sitt band Soulweeper uppträder han med bland annat den nyinspelade låten "LA In MY Heart", som han själv skrivit musik och text till.

Sjungande fotbollsspelare
- Jörgen har en röst och attityd som passar utmärkt till den här typen av musik, säger Dennis Westerberg, sångare i Bloosblasters och Lena Bergkvists medarbetare i projektet.
- Vi kände till att han gillade hårdrock, men inte att han kunde skriva låtar eller hantera gitarren på det sätt som han nu visat prov på.
Syftet med releasefesten är att sätta fokus på projektets mål "att stärka Landskrona som varumärke".
- Absolut! Genom att låta festen gå i glädjens tecken visar artister, sponsorer och ideellt arbetande eldsjälar tillsammans med Landskronaborna att kommunen verkligen har något positivt att samlas kring. Inget tvivel om den saken.


Nu kan du vinna en biljett till releasepartyt. Gå in på länken härintill och svara rätt på en fråga så kan du vinna en biljett. VINN BILJETT

Artister som medverkar

Artister mellan kl 14 – 18: Anki Nilsson, Bloosblasters, Cabaré Mix med Diesel, Chorus Puella, Domnivet, Katzenjammers, Mizuna Greens. Konferencier: Ståuppkomikern Martin Svensson Artister mellan kl 20 – 24 (Åldersgräns 20 år) Emilush, Jonas Bergh, Jörgen Pettersson med Soulweeper, Martin Nilsson, Mizuna Greens, Mobster, N.V.S.B, Teuta Shabani, The Bristles. Konferencier: Skrattkonsulten Lise Pelle

Publicerad 07 November 2008 03:00