Andrew Stadler i ett målfirande under tiden i Landskrona BoIS. Foto: Mikael Öhrn

Andrew Stadler i ett målfirande under tiden i Landskrona BoIS. Foto: Mikael Öhrn

Stadler helt klar för ÖFK - BoIS jagar två nya spelare

Av
Mikael Öhrn

Mikael Öhrn

LANDSKRONA. Under torsdagskvällen blev den före detta Landskrona BoIS-anfallaren Andrew Stadler helt klar för Östersunds FK i Superettan. Nu meddelar BoIS att de utöver tidigare förstärkningar vill ha in ytterligare två nya spelare i truppen.
– Det är självklart att vi måste söka efter ytterligare ersättare. Admir Aganovic och Dale Hopson har anslutit men vårt mål är att kontraktera en eller två spelare till, säger Patrik Johansson, sport- och klubbchef i Landskrona BoIS, till klubbens hemsida.
– Andrew Stadler har betytt mycket för oss, men när vi nu fick ett konkret anbud på honom fanns det ingen anledning att stoppa honom med ett halvår kvar på kontraktet. Nu är alla parter nöjda och vi i BoIS fick kompensation för övergången, fortsätter Patrik Johansson.
Andrew Stadler tackar för sin tid i BoIS.
– Jag är mycket nöjd och tackar BoIS för att man nu gav mig chansen att få spela högre upp. Jag vill också tacka alla mina medspelare och fansen för den härliga tiden i Landskrona. Jag har trivts bra där och har gillat att bo i Skåne, säger han till samma hemsida.
Utöver Andrew Stadler har BoIS även blivit av med Samuel Aziz, Darko Lukanovic och Marko Mugosa under sommaren. Tillkommit har Admir Aganovic och Dale Hopson.
 

null

Publicerad 07 August 2015 11:34