Foto: Pressbild

Foto: Pressbild

Här är de lyckliga vinnarna i vår Tivoli-tävling!

Nära 450 personer har deltagit

Av
Lokaltidningen.se

TÄVLING. Lokaltidningens Tivoli-tävling är avslutad. Nära 450 personer har deltagit och det har varit svårt att välja bland alla fina motiveringar. Men här är de tre lyckliga vinnarna:
Malin Carlheim-Gyllenskiöld:
"Hade gärna överraskat min familj, framförallt mina tjejer med en tur till Tivoli, för sist vi var där då låg den äldsta (14 år) i barnvagn och var knappt 6 månader. Jag hade velat visa dom detta fina arrangemang som tivoli har kring jul."

Yvonne Magnusson:
"Trots att jag är 53 år är jag fortfarande som ett stort barn när det gäller tivoli. Man blir aldrig för gammal för att ha kul. Därför vill jag ta mina lika barnsliga väninnor på en kul tur till tivoli i Köpenhamn."

Anders Örtegren:
"Som singelpappa till två små underbara busiga tjejer vore det höjden av lycka för oss alla, att få uppleva den klassiska julstämningen på Tivoli som alla pratar så varmt om. Dessutom kan ju en kompis, kusin eller farförälder följa med! Snälla Tomten, vi behöver en paus från renoveringskaos! En tipptoppdag innan tippetipptappdagen, helt enkelt!"
Vinnarna ombeds att mejla sina adressuppgifter till webbdesk@lokaltidningen.se

Lokaltidningen vill rikta ett stort tack till alla som deltagit. Och misströsta inte, snart är vi tillbaka med ännu en tävling!

Publicerad 01 December 2016 11:20