Bahrudin Atajic har skrivit på ett plus ett år för BoIS seniorsida.

Bahrudin Atajic har skrivit på ett plus ett år för BoIS seniorsida. Foto: Lars Möller

Bahrudin Atajic klar för BoIS

LANDSKRONA

. Igår, torsdag, blev det klart att den 24-årige anfallsspelaren Bahrudin Atajic är nyförvärvad på Landskrona BoIS seniorsida.

Atajic är tillbaka till Sverige efter åtta år i utlandet med spel i fyra länder och fler mästerskapstitlar och landar nu i BoIS.

– Bahrudin är en spännande spelare med lokal anknytning som varit ute och skaffat sig internationell rutin. Han har fått mycket speltid, uppnått resultat och är en poängspelare. En kille som både vill lyfta BoIS och även utveckla sig själv, säger Peter Swärdh, sportchef i BoIS i ett pressmeddelande.

BoIS huvudtränare Agim Sopi är nöjd över nyförvärvet.

– Jag har haft koll på honom ett bra tag. Det är mycket positivt att få in en poängspelare som kan spela på flera offensiva positioner, säger Agim Sopi, i utskicket.

Bahrudin Atajic är född i Västervik och är anfallaren som startade i Malmö FF:s ungdomsakademi. När han var 16 år flyttade han till Celtic där han tillbringade fem säsonger, där en var på lån till engelska Shrewsbury Town. Det blev fyra matcher i A-laget, sedan landade Atajic i SJK Seinäjoki i högsta ligan i Finland. Närmast var han i Zalgiris, Vilnius, i Litauren under de senaste två senaste säsongerna där han kunde titulera sig som ligamästare.

Bahrudin Atajic har skrivit på för BoIS ett plus ett år.

Publicerad 12 January 2018 08:50