Den 27 mars uppträder Al Pitcher, och flera bonuskomiker, på Folkets Hus i Teckomatorp. Som vanligt på både svenska och lättförståelig engelska. (Bilden är beskuren).

Den 27 mars uppträder Al Pitcher, och flera bonuskomiker, på Folkets Hus i Teckomatorp. Som vanligt på både svenska och lättförståelig engelska. (Bilden är beskuren). Foto: Robert Eldrim.

Al Pitcher återvänder till Teckomatorp

TECKOMATORP. Komikern Al Pitcher har gjort sig känd som en skarpsynt iakttagare av det typiskt svenska. Så sent som i mitten av december avslutade han sin landsomfattande turné Sverige Syndrome. I mars kommer han till Teckomatorps Folkets Hus för tredje gången.

Av
Jonas Lundin

2013 hade Al Pitcher föreställningar i både Svalöv och Teckomatorp, 2015 gjorde han ett bejublat framträdande på Landskronakarnevalen och förra våren var han i Teckomatorp igen för att testa en show inför en världsturné. Han måste ha gillat det, för den 27 mars kommer han tillbaka till Teckomatorp och Folkets Hus. Miniturnén tar honom också till Eslöv (den 25 mars) och till Lomma (den 26 mars). Det hela arrangeras av Teckomatorps Humorfabrik och både information och möjlighet till biljettköp finns på deras hemsida.

Publicerad 19 December 2018 10:25