Niclas Lundblad driver sedan några restaurangerna Pumphuset och Hamnkrogen i Borstahusen. Men nu ska han sälja båda verksamheterna.

Niclas Lundblad driver sedan några restaurangerna Pumphuset och Hamnkrogen i Borstahusen. Men nu ska han sälja båda verksamheterna. Foto: Niclas Lundblad

"Känner mig klar i Borstahusen"

Niclas Lundblad ska sälja Pumphuset och Hamnkrogen

LANDSKRONA. I tio år har Niclas Lundblad stått vid grytorna ute i Borstahusen, sedan några år driver han båda restaurangerna Hamnkrogen och Pumphuset. Men nu har han beslutat sig för att sälja dem.

Av
Jonas Lundin

– Jag har varit här i tio år och känner att jag är sugen på lite nya utmaningar och lite nya äventyr. Det har varit helt fantastiskt, men ibland tappar man motivationen, inspirationen. Jag skulle egentligen sälja Hamnkrogen bara, men så tog jag mig en funderare i mellandagarna. Det var några intressenter som var intresserade av bägge. Jag tänkte att det är kanske dags efter tio år. Jag känner mig klar i Borstahusen, säger Niclas Lundblad till Lokaltidningen.

Vad ska du göra istället?

– Det vet jag inte riktigt men jag har lite planer.

Några av dem kommer att synas för Landskornaborna i sommar.

– Det kommer hända något här i sommar som jag är involverad i, men det vet man om ett par veckor veckor, men det är inte det som är anledningen. Det är bara det att jag har många bollar i luften. Jag har många bollar kvar.

Niclas Lundblad lämnar grytorna i Borstahusen.

Niclas Lundblad lämnar grytorna i Borstahusen. Foto: Privat

Publicerad 04 January 2019 09:30