Tomi Käkönen och Kerstin Weissbrot var några som kommit till Malvan, både för pizzans skull och för sällskapet. Kerstin Göransson, Feride Bajraktari och Gun Lindqvist hade fullt upp med serveringen, Fredrik Andersson (bakgrunden) ordnade med kaffet.

Tomi Käkönen och Kerstin Weissbrot var några som kommit till Malvan, både för pizzans skull och för sällskapet. Kerstin Göransson, Feride Bajraktari och Gun Lindqvist hade fullt upp med serveringen, Fredrik Andersson (bakgrunden) ordnade med kaffet. Foto: Per Eeg-Olofsson

Hjärtlig måltid på Malvan har blivit tradition

Malvans gäster fick pizza på Alla hjärtans dag

LANDSKRONA.

Av
Per Eeg-Olofsson

LANDSKRONA. Det har blivit lite av en tradition nu, att restaurang Mamma Teresa bjuder Malvans gäster på en pizza-lunch under Alla hjärtans dag den 14 februari. Så blev det även i år, för tredje året i rad knökade Artan Bajraktari och hustrun Feride 50 pizzor in i bilen för transport till Malvans lokaler i Grindstugan på Artillerigatan. Som vanligt fanns det något för alla, vegetarisk pizza, pizza med skinka och med kyckling.

- Man blir glad av att göra något, det känns jättebra helt enkelt, förklarar Artan Bajraktari, medan han skyndar med att lägga fram ett antal pizzor på serveringsdisken innan dörren öppnas för gästerna vid 12-slaget.

Där utanför är det redan kö - pizzalunchen är en av Malvans mest populära under året.

Publicerad 14 February 2019 16:16