Daniel Stefansson och Klippans karaoke kommer till Landskrona den 22 mars.

Daniel Stefansson och Klippans karaoke kommer till Landskrona den 22 mars. Foto/Arkiv: Martin Wingren

Klippans karaoke kommer till Landskrona

”Vi är där för publikens skull”

LANDSKRONA. Bitte och Johnnys karaoke blev kända för en större publik genom SVT-programmet Klippans karaokecup 2016. Den 22 mars kommer de till Harry’s i Landskrona.

Av
Jonas Lundin

– Det är väldigt roligt. De ringde och frågade om vi ville komma. Vi har bland annat varit rätt mycket på Harry’s i Ängelholm och åkt runt överallt. Det blir mer och mer spelningar. Det är många från Landskrona som har varit på oss och velat att vi skulle komma. Jag tror att de legat på och önskat att vi skulle komma dit, säger Daniel Stefansson, marknadschef i Bitte och Johnnys karaoke.

I Landskrona blir det en vanlig karaokekväll, dock ingen karaoketävling som i SVT-programmet. Men kanske senare om det faller väl ut.

– När det är ett nytt ställe så börjar vi med vanlig karaoke, för att se hur mycket folk det kommer, och så vill vi gärna göra arrangörerna nöjda också. Vi är fem stycken och har eget PA-system och över 10 000 låtar, som är i häfte som folk kan sitta och välja i och önska.

– Vi är där för publikens skull, men vi själva sjunger och showar lite emellanåt.

Publiken kommer kunna gå upp och sjunga hur mycket de vill, berättar han.

– Blir detta populärt så kommer det också att bli karaoketävling precis som det var i TV med domare och allt, säger Daniel Stefansson.

Efter TV-serien har spelningarna ökat, berättar han. Bitte och Johnnys karaoke har bland annat spelat hos Bert Karlssons Ursands camping i Vänersborg och på Skaras sommarland.

Publicerad 12 March 2019 10:25