Om du missade när Al Pitcher nyligen höll låda på Folkets Hus i Teckomatorp, så får du en ny chans till sommaren då han kommer till Marieholm.

Om du missade när Al Pitcher nyligen höll låda på Folkets Hus i Teckomatorp, så får du en ny chans till sommaren då han kommer till Marieholm. Foto: Robert Eldrim

Al Pitcher kommer till Marieholm

Liksom Robin Paulsson

MARIEHOLM. Stand up-komikern Al Pitcher har knappt hunnit avsluta sin miniturné till bland annat Lomma, Eslöv och Teckomatorp. Nu står det klart att han återvänder redan till sommaren, men då till Marieholm.

Av
Jonas Lundin

Teckomatorps Humorfabrik har ett samarbete med Restaurang Hardings i Marieholm. Under tre sommarkvällar blir det stand up på restaurangen. Och Al Pitcher är inte den ende namnkunnige stand up-komikern som kommer. Tisdagen den 25 juni är det Robin Paulsson, känd från tv med bland annat Robins, Fråga Lund, och Melodifestivalen med mera. Torsdagen den 25 juli tar Thomas Oredsson och en ”stor komikerstafett” med deltagare från hans sommarworkshop på Fridhems folkhögskola över micken. Torsdagen den 29 augusti är det dags för den nyzeeländske Sverigebetraktaren Al Pitcher. Biljetterna köper du över disk på Restaurang Hardings, Storgatan 30 i Marieholm eller på www.biljettfabriken.se. Vill du äta före föreställningen, så måste du boka bord.

Publicerad 17 April 2019 09:30