”Boys Like Me” kallar sig Landskronabaserade Joel Strand och Clara Summerton som musikduo. Efter framgången med debutsingeln ”Heart” kommer nu ”Kill the Light”.

”Boys Like Me” kallar sig Landskronabaserade Joel Strand och Clara Summerton som musikduo. Efter framgången med debutsingeln ”Heart” kommer nu ”Kill the Light”. Foto: Per Eeg-Olofsson/Arkiv

Boys Like Me aktuella med ny singel

Släpper ”Kill the Light” efter framgången med ”Heart”

LANDSKRONA.

Av
Per Eeg-Olofsson

LANDSKRONA. Lokaltidningen har tidigare skrivit om Landskronabaserade musikduon Boys Like Me, eller Joel Strand och Clara Summerton. Då hade de nyligen släppt sin debutsingel ”Heart” som fick ett bra genomslag, inte minst genom att den spelades i P3:s musikprogram P3 Osignat.

Nu har duon kontrakt med Landskronabaserade skivbolaget Melody Records och har där nyligen släppt en ny singel: ”Kill the Light”.

Även om Joel Strand och Clara Summerton är uppvuxna tillsammans så var det inte förrän 2017 som de började göra musik tillsammans. Och det trots att de har rätt så olika musiksmak.

- När man har helt olika ingångar till låten, då måste man slåss för att det ska bli som man vill, och då blir det bra i slutändan, sade Joel Strand till Lokaltidningen då.

”Kill the Light” finns ute på Spotify och andra stora streamingtjänster.

Publicerad 17 April 2019 09:30