Kevin Jensen gratuleras efter sitt 1-0 mål.

Kevin Jensen gratuleras efter sitt 1-0 mål. Foto: Nisse Nilsson

Kevins mål bäddade för BoIS fjärde seger denna säsong

BoIS på andra plats i division 2 Södra

LANDSKRONA. Det såg länge ut som en 0-0 match, men då klev inhopparen Kevin Jensen fram och nätade i slutet av lördagens match hemma mot Lunds BK. Det blev till slut 2-0 och det innebär att BoIS har fyra vinster på sju försök hittills denna säsong i division 1 södra.

Av
Jonas Lundin

Det var 1689 åskådare som till slut kunde njuta av vinsten hemma på IP. Inhopparen och Tågarpspågen Kevin Jensens mål i den 79:e minuten var säkert förlösande för många.

– Jag hade lite tur, när mitt skott ändrade riktning på en motspelare, men vi var ju värda det här. I andra halvlek fick vi igång spelet, när det öppnade upp sig, sa Kevin Jensen till HD/Landskronaposten efter matchen om sitt mål.

2-0-målet stod Dennis Olofsson för på straff i den 91:a minuten.

Många satte säkert andan i halsen när backkuggen Philip Andersson fick bäras ut på bår i 83:e minuten, efter att ha fastnat med foten i gräset och vridit till ena benet. Även Sumar Almadjed hade tidigare fått fick gå av planen på grund av skada.

Philip är snarare övertänjning än att något är trasigt. Sumar har en skada på framsida lår men där vet jag inget än, sa huvudtränare Billy Magnusson till BoIS hemsida.

Han var nöjd med vinsten.

– Det var oerhört skönt att det lossnade med målfabrikationen och att vi tog tre viktiga poäng. Men jag är också oerhört nöjd med att vi än en gång håller nollan, sa han till Landskrona Direkt.

Segern innebär att BoIS ligger tvåa i division 1 Södra efter sju spelade matcher, det vill säga på kvalplats till Superettan, en poäng bakom ledande Utsiktens BK. Närmast väntar en bortamatch mot Värnamo på söndag den 19 maj.

Publicerad 13 May 2019 10:02