Komikerna Carl Stanley kommer till Lagunen i sommar. Det är inte första gången han är i Landskrona.

Komikerna Carl Stanley kommer till Lagunen i sommar. Det är inte första gången han är i Landskrona. Foto: Robert Eldrim, Medljus

Komiker och tiomannaband till Lagunen i sommar

Skratt och dansant gung utlovas

Av
Per Eeg-Olofsson

LANDSKRONA. I sommar satsar kommunen stort på att upprepa förra sommaren succé när det närmast uppstod sydländsk stämning på Halvmånen-stranden under fotbolls VM och SM-veckan. Det innebär bland annat en hel del program i form av scenunderhållning, artister som Lisa Ajax och spanska flamencobandet Las Migas har redan tidigare presenterats. Klart är även att allsångskonceptet ”Världens snabbaste allsång” återvänder, denna gång under Nic Schröders ledning.

Nu är ytterligare två framtädanden klara: stå upparen Carl Stanley och tiomannabandet Carry a Stone från Hässleholm. Carl Stanley känner Landskronapubliken dels från tv, hans humorföreställning ”Ärligt talat” har visats, och han har varit en av de tävlande i ”Parlamentet”. Men han har även synts på scener i Landskrona, dels på teatern och dels på förra årets Landskronakarneval. Med sig har han Emma Hansson Löfgren och Tobias Erehed. Den 5 juli klockan 19 är det dags, biljett kostar 200 kronor och kan köpas på tickster.com.

Carry a Stone från Hässleholm utlovas att ”sätta hela dansgolvet i gungning”. I vart fall har bandet ljudresurser till det, det består av inte färre än tio personer med blåssektion, trummor, percussion, piano, gitarrer, bas och sång. Musikaliskt finns rötterna i reggae, rock och ska. Lördagen den 20 juli är det som de ska sätta stranden i gungning, mellan klockan 20 och 22. Fritt inträde.

Programmet hittills

3 juli, klockan 19: Världens snabbaste allsång

5 juli, klockan 19: Oslipat med Carl Stanley

8 juli, klockan 19: Las Migas

9 juli, klockan 19: Glödvandring (deltagande kräver föranmälan)

16 juli, klockan 18: Cityidrotts barngala

18 juli, klockan 17: Lisa Ajax

20 juli, klockan 20: Carry a Stone

Publicerad 04 June 2019 14:59