Torsdag den 18 juli spelar det Malmöbaserade hip hop-crewet Kvinnliga Situationen på Lagunen.

Torsdag den 18 juli spelar det Malmöbaserade hip hop-crewet Kvinnliga Situationen på Lagunen. Foto: Press

Ingen rolighetstorka på Lagunen i sommar

”Sommar i Lagunen” och Cityidrott fyller stranden med aktiviteter

LANDSKRONA. Sommarlovet har dragit igång och med det också Cityidrotts populära verksamheter på citystranden Halvmånen, eller Lagunen som den också kallas. På måndag startar där också ”Sommar i Lagunen”, en hel månad med en drös arrangemang i Landskrona stads regi.

Av
Jonas Lundin

Ingen Landskronabo behöver gå sysslolös i sommar, om den inte vill det. Det blir en ”späckad evenemangssommar” Lagunen, om man får tro Sommar i Lagunens Facebooksida. Det blir konserter, allsångskväll, Skånes Matfestival med ett 40-tal utställare, sändningar på storbilds-tv från fotbolls-VM för damer, stand-up, glödvandring och mycket annat under perioden den 24 juni-20 juli. Den 26 juni arrangeras här också Idrottsfesten, före detta Idrottsgalan.

På Lagunen håller också Cityidrott under sommaren. Här kan den sommarlovsledige låna skateboards, bollar och spel kostnadsfritt. På sommarfesten, som går av stapeln den 18 juli, en av dagarna under Cityidrottsveckan den 15-20 juli, kommer gäster som artisten Lisa Ajax och influencern Nathalie ”Nattid” Danielsson. Under den veckan blir det också barnkalas, ett stort disko och barngala med prisutdelningar för bland annat årets miljövänligaste klass och åretsjourkompis.

Publicerad 18 June 2019 09:00