En man född 1961 skadades så svårt under misshandeln på koloniområdet Larvi att han fick förs till sjukhus med ambulans. De misstänkta gärningsmännen ska ha använt tillhyggen.

En man född 1961 skadades så svårt under misshandeln på koloniområdet Larvi att han fick förs till sjukhus med ambulans. De misstänkta gärningsmännen ska ha använt tillhyggen. Foto: Adobe Stock/Google maps

Misshandel på koloniområde kan ha koppling till våldsnatt

Fick föras till sjukhus efter slag mot huvudet

LANDSKRONA.

Till den dystra listan av våldsbrott som inträffade under måndagskvällen kan läggas en grov misshandel på koloniområdet Larvi. Om den är kopplad till övriga våldshändelser under natten vill polisen varken bekräfta eller avfärda.

Av
Per Eeg-Olofsson

Det var vid 20-tiden som polisen larmades till Plommonstigen på koloniområdet Larvi i Landskrona. Det efter tumult där en man, född 1961, skadats i huvudet efter slag med tillhyggen. Eva-Lotta Hermansson-Truedsson, presstalesperson för polisen i nordvästra Skåne, berättar att det rör sig om fyra eller fem misstänkta gärningsmän. Men dessa avvek från platsen innan polisen kom dit, och det är inte känt vilka de är.

–Vi vill gärna ha tips från allmänheten om någon vet något om den här händelsen, säger Eva-Lotta Hermansson-Truedsson.

Mannen fick föras till sjukhus med ambulans för sina skador, och det fick även en kvinna som fått slag över armen.

Om misshandeln har någon koppling till nattens övriga våldsdåd i Landskrona kan Eva-Lotta Hermansson-Truedsson varken bekräfta eller avföra.

– Det är inget vi kan säga i nuläget, det är något som kommer att utredas. Landskrona är inte en större stad än att vi tittar på alla kopplingar.

Publicerad 30 July 2019 12:17