Felicia Eckersten har chans att bli Skånes kandidat till Stora Turismpriset. Fram till den 20 september går det att rösta på henne.

Felicia Eckersten har chans att bli Skånes kandidat till Stora Turismpriset. Fram till den 20 september går det att rösta på henne. Foton i collaget: Julia Catharine This

Felicia kan bli Skånes kandidat till Stora Turismpriset 2019

Lokal företagare nominerad till turistpris

RÖSTÅNGA. Företaget Force of Nature, som drivs av Felicia Eckersten, är en av fyra skånska aktörer som kan bli Skånes kandidat till Stora turismpriset 2019, som delas ut vid en konferens i Stockholm i början av december. Fram till den 20 september går det att rösta på sin kandidat på hemsidan www.tourisminskane.com.

Av
Jonas Lundin

Force of Nature har mycket inriktning på friluftsliv och mindfulness i naturen. Så här presenteras företaget i samband med nomineringen: ”Force of Nature har fokus på natur, hälsa och forskning. Genom stressdämpande aktiviteter av olika slag både i skog och hav tar Felicia Eckersten med besökaren på både inre och yttre äventyr. Genom det japanska skogsbadet Shinrin Yoku hittar vi tillbaka till oss själva och blir mer närvarande.”

Felicia Eckersten, som är från Röstånga/Billinge-trakten, har också varit projektledare för Söderåsdagen 2019, som arrangerades i början av augusti.

Det är Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism som varje år delar ut utmärkelsen Stora Turismpriset. Övriga nominerade till att bli Skånes kandidat till turismpriset är Absolut home i Åhus, Hällåkra vingård, och Upplev & Njut, som arrangerar matvandringar.

Publicerad 30 August 2019 14:49