I helgen vann BoIS mot Lindome med 2-0. På torsdag möter Kevin Jensen, här jublande efter ett mål i en tidigare match mot Torn, och resten av gänget, Öster i kvalet upp till Superettan.

I helgen vann BoIS mot Lindome med 2-0. På torsdag möter Kevin Jensen, här jublande efter ett mål i en tidigare match mot Torn, och resten av gänget, Öster i kvalet upp till Superettan. Foto: Nisse Nilsson

BoIS möter Öster i kvalet uppåt

Första matchen på torsdag

LANDSKRONA. Då var det klart. Det blir Östers IF som BoIS får möta i kvalet upp till Superettan. Ett riktigt klassiker-möte med andra ord.

Matcherna spelas på torsdag klockan 19 på IP och returen spelas i Växjö på söndag.

– Det är två klassiska lag. Öster är i väldigt bra form och en grym utmaning för oss. Jag har sett dem lite, det är ett lag som spelar 4-2-3-1-system och är trygga med vad de gör. Men vi kommer att lägga fokus på vad vi själva ska göra. Vi bara gillar den här möjligheten vi har fått, säger huvudtränare Billy Magnusson i en intervju med HD/Landskronaposten.

– Alla som vet var vi befann oss i december är medvetna om vårt ingångsläge. Hur ofta får man en sådan här chans? Vi har överträffat alla förväntningar och har chans att nå superettan. Vi ska bara njuta och kräma ur allt vi har.

Publicerad 04 November 2019 10:30