Under knappt ett år får kommunens stadsbyggnadsförvaltning en ny adress: Industrigatan 75 (röd markering på flygbilden).

Under knappt ett år får kommunens stadsbyggnadsförvaltning en ny adress: Industrigatan 75 (röd markering på flygbilden). Illustration: Landskrona stad

Stadsbyggnadsförvalting flyttar till Ljuspunkten

Blir nya adress under knappt ett år

Av
Per Eeg-Olofsson

Stadshuset, och de omgivande byggnader där kommunens personal sitter, håller som bäst på att få en omfattande renovering. Under tre år har totalt 180 miljoner kronor avsatts till den renoveringen, som skall avslutas år 2021 enligt planen.

Det betyder att de kommunanställda där periodvis får jobba på annat håll, och nu har turen kommit till de som jobbar i stadbyggnadsförvaltningen. Hela förvaltningen flyttar från stadshuset till Ljuspunkten (gamla Thornfabriken), där förvaltningen kommer sitta till och med september nästa år, då flytten går tillbaka till stadshuset.

Officiellt så har förvaltningen ny adress, Industrigatan 75, från lördagen den 16 november. Bygglovsrådgivningen kommer ha samma mottagningstid som tidigare, torsdagar mellan klockan 13 och 16. Idag, onsdagen den 13 november, håller förvaltningen stängt på grund av flytten.

Publicerad 13 November 2019 15:17