SKIVAKTUELLA. Bloosblasters befinner sig i studion. Foto: Leo Erdfelt

SKIVAKTUELLA. Bloosblasters befinner sig i studion. Foto: Leo Erdfelt

Fem frågor...

Av
Mikael Öhrn

Mikael Öhrn

…ställer vi till Dennis Westerberg i Bloosblasters. Landskronabandet jobbar för fullt på en ny platta tillsammans med Peps Persson.

1. Hur går det?
– Inspelningen är klar och nu återstår mixningen och den sköter Peps Persson. Än så länge har han mixat hälften av låtarna. Efter det är klart ska den även mastras innan den är klar.

2. När är den klar då?
– Ja, vi har haft förhoppningar på att den ska bli klar någonstans från augusti, men sen ville Peps jobba med oss. Då hade vi mixningen kvar, men på grund av tekniska problem kunde vi inte börja med den förrän i december. Nu hade vi tänkt att den skulle vara klar i januari, men har förstått att det inte kommer att gå, så någon gång i februari eller mars är tanken att den ska vara klar.

3. Vad har ni tänkt er då?
– Det ena är att där är tre bokare som hört av sig i och med vi har jobbat med Peps. Vi ska ta beslut vilka vi ska jobba vidare med, eller om det blir alla tre. Det andra är att vi både hoppas och tror att något bolag ska vara intresserat.
4. Hur är det att jobba med Peps då?
– Vi tycker att det är overkligt kul att jobba med honom. För oss är han den största i landet, alla kategorier, inom det vi håller på med. Sen är Peps en teknikfreak och en ljudnörd som är extremt duktig och samtidigt är väldigt noggrann.
5. Vad har ni annars på gång?
– Det ena är att vi ska vara förband till Louise Hoffsten den 29 januari på the Tivoli i Helsingborg. Det ska bli väldigt kul för det är Lena som har fått oss andra i bandet att bli intresserade av henne. Det andra är att Lena, Lars och Krister har sett till att vi ligger på Facebook. Efter fyra dagar hade vi redan 80 fans och jag vet inte vad det är för folk och det är också något som är kul.

Publicerad 17 January 2010 10:00