UPPSKATTAD. Regina Katralens blogg Egoinas Värld blev årets blogg på Veckorevyns Blog Awards. Foto: Mikael Öhrn

UPPSKATTAD. Regina Katralens blogg Egoinas Värld blev årets blogg på Veckorevyns Blog Awards. Foto: Mikael Öhrn

4 frågor…

Av
Mikael Öhrn

Mikael Öhrn

LANDSKRONA. ...ställer vi till Landskronatjejen Regina Katralen, vars blogg Egoinas Värld vann kategorin Årets blogg på Veckorevyns Blog Awards.

Vad betyder det för dig att Egoinas Värld blev årets blogg?
– Det betyder jättemycket. Kanske inte titeln i sig, men att mina läsare tycker om mig så mycket att de har röstat fram mig. Sen är det även lite som ett erkännande. Jag har varit den här bloggaren som inte har synts riktigt bland toppbloggarna.

Ingen nagellack och inget om kläder, utan i stället skriver du om din skit i bloggen. Vad är din skit?
– Haha det är svårt att svara på, men det är lite därför den är stor. Jag har inte gått på det vanliga spåret med mode och kläder, utan det är en oseriös blogg om att ta livet med en klackspark och med humor och ironi. Det är viktigt att bjuda på sig själv.

Vad vill du få ut av bloggen?
– Det var aldrig meningen att det skulle bli stort, utan det är en hobby och ett intresse. Jag har alltid skrivit dagbok och mina vänner bloggade när det var en fluga att börja för några år sedan, så då började jag också. När det inte längre är kul att blogga slutar jag med det.

Hur medveten är man om vad man skriver och gör när man blir läst av så många människor?
– Jag är väl kanske inte så medveten om det, men man måste tänka på det lite. Jag är väldigt ärlig, men kanske inte så personlig och är väldigt försiktig med att skriva om mina kompisar.

Publicerad 01 October 2010 10:00