Crazy Taxi ställer sig i raden av trevliga partyspel som gärna körs med ett par öl i kroppen.

Crazy Taxi ställer sig i raden av trevliga partyspel som gärna körs med ett par öl i kroppen.

Crazy Taxi är ett partyspel

Specialare krävs för att lyckas med de högre nivåerna.

Av
Maxim Machalek

SPEL. Lika roligt som det var för elva år sen gör sig Crazy Taxi bäst i händerna på en erfaren förare. För även om det verkar enkelt vid en första anblick krävs det en hel del specialare för att lyckas med de högre nivåerna.
Likt andra arkadspel är originalversionen roligast med sina stressade lägen där ett spel kan vara över på några minuter. Och den korta speltiden har sina fördelar. Det ställer sig i raden av trevliga partyspel som gärna körs med ett par öl i kroppen.
Tyvärr har Sega valt att göra uppdateringarna på fel ställen. För även om det har skänkts en högre upplösning lider det av kommersiella avskalningar. Musiken är utbytt och många av de klassiska snabbmatskedjorna likaså. Eller stryk det, de är helt enkelt bortplockade.
Det är synd att Sega väljer att släppa spelen som de var. Varför de inte tar chansen att förnya och rusta upp sina gamla klassiker på ett ärofullt sätt. Och med en prislapp som hintar om en högra polish än så här är det lätt att bli besviken om man inte är säker på vad man får innan köp.

Betyg: 3 av 5 - Godkänt + Klassisk arkadaction + Nya spellägen från äldre versioner - Inga förbättringar - Var är The Offspring? Spela Även: Hydro Thunder Releasedatum: 2010-11-09 Utvecklare: Sega Utgivare: Sega Format: [360], PS3 Pris: 800 Ms points

Publicerad 15 December 2010 09:59