Lös mysterier med odlad frukt.

Lös mysterier med odlad frukt.

The Undergarden känns ända in i märgen

Ett nyskapande pusselspel

Av
Maxim Machalek

SPEL. Ett spännande pusselspel som bjuder på samma känsla som klassiska fl0wer på Playstation 3. Med hjälp av din lilla blåa alien flyter du runt bland pollen och små musiker med vars hjälp du odlar blommor och plockar frukt som du sedan använder för att lösa mysterier och problem.
Det finns tillräckligt med innehåll för att vara ett par fem timmar eller mer vilket är godkänt för en nedladdningsbar titel. Det är förvånande mysigt och den mörka känslan försvinner snabbt när blommorna och frukterna sätter ljus på tillvaron.
Ett säreget och nyskapande spel som inte liknar något annat är alltid spännande, och när det tillika görs på ett bra sätt har vi något alla äventyrslystna spelare bör prova. Det är inte utan sina skavanker dock. Skärmuppdateringen blir lidande när kameran zoomar ut och det är inte alltid självklart vad som behöver göras på en bana, även om man tycks ha utforskat varenda möjlighet.
Köp det om du är sugen på ett nyskapande pusselspel som uppleves och känns ända in i märgen en dyster vinterkväll.

Betyg: 4 av 5 - Bra + Mysigt + Spännande pussel + Mycket innehåll - Tekniska detaljer Spela Även: Limbo, Braid Releasedatum: 2010-11-10 Utvecklare: Vitaming Utgivare: Atari Format: [360], PC Pris: 800 Ms points

Publicerad 17 December 2010 10:00