Se till att sjukförsäkringen täcker handledsoperationen som väntar efter att ha spelat Flingsmash, uppmanar Lokaltidningens spelrecensent.

Se till att sjukförsäkringen täcker handledsoperationen som väntar efter att ha spelat Flingsmash, uppmanar Lokaltidningens spelrecensent.

Flingsmash är plågsamt segt

SPELRECENSION Flingsmash

Av
Maxim Machalek

SPEL. Är det ont i handleden du är ute efter? Då har du kommit till rätt plats. Spelet inkluderar en svart kontroll med inbyggt Motion Plus till samma pris som en enkel kontroll så du sätts i stort sett framför två val. En kontroll. Eller en kontroll och ett spel. Till samma pris. Svårt?

Spelet som bjuder på en plågsamt seg berättelse ger dig som spelare uppdraget att vifta med handleden tills den ramlar av, allt i ett dåligt försök att skapa ett modernt Breakout. Du viftar runt den lilla gula bollen mot mängder av block i hoppet om att åstadkomma något, men allt det levererar är musarm - express-style.

Är du ute efter en ny kontroll och bara måste ha inbyggd Motion Plus, visst, plocka upp flingsmash, men se till att sjukförsäkringen täcker handledsoperationen som väntar.


FAKTA FLINGSMASH

Betyg: 1 av 5 - Dåligt
+ Breakout i ny tappning
- Flamsig kontroll
- Trist utformning
- Seg presentation
- Ointressant spel
Spela hellre: Wii Sports

Releasedatum: 2010-11-19
Utvecklare: Artoon
Utgivare: Nintendo Format: [Wii]
Rek. ålder: 3 år

null

Publicerad 26 December 2010 00:00