Brita Håkansson, Höganäs:
– Jag intresserar mig inte så pass. Hemma har det alltid varit opolitiskt. Jag lyssnar inte på det. Men jag tycker vi borde samarbeta mer.

Brita Håkansson, Höganäs: – Jag intresserar mig inte så pass. Hemma har det alltid varit opolitiskt. Jag lyssnar inte på det. Men jag tycker vi borde samarbeta mer.

Veckans fråga:

Har du bestämt dig vad du ska rösta på?

FRÅGVIST. Opinionsundersökningarna duggar redan tätt inför höstens riksdagsval. Har du redan bestämt dig för hur du ska rösta eller kommer du att avvakta alla debatter?

Sven Johansson, Åstorp:
– Jag har redan bestämt mig, men det är klart att jag följer debatterna i alla fall. I år tror jag att valet går på rätt håll och att det partiet jag röstar på går framåt.

Sven Johansson, Åstorp: – Jag har redan bestämt mig, men det är klart att jag följer debatterna i alla fall. I år tror jag att valet går på rätt håll och att det partiet jag röstar på går framåt.

Sandra Jönsson, studerar i Helsingborg
– Jag har tänkt att läsa på först. Man måste ta reda på fakta för att rösta. Och jag vill inte rösta blankt.

Sandra Jönsson, studerar i Helsingborg – Jag har tänkt att läsa på först. Man måste ta reda på fakta för att rösta. Och jag vill inte rösta blankt.

Lars Rosenkvist, 63, Ängelholm:
– Ja, jag har nog bestämt mig. Jag har röstat på samma parti i alla år. Det är inte någon särskild fråga som påverkar utan det är mer gammal vana.

Lars Rosenkvist, 63, Ängelholm: – Ja, jag har nog bestämt mig. Jag har röstat på samma parti i alla år. Det är inte någon särskild fråga som påverkar utan det är mer gammal vana.

Britt Silverbris, Landskrona:
– Ja, det har jag, till 90 procent. Jag kommer att rösta som jag gjorde i förra valet. Men det är svårt att bestämma sig – partierna är så lika.

Britt Silverbris, Landskrona: – Ja, det har jag, till 90 procent. Jag kommer att rösta som jag gjorde i förra valet. Men det är svårt att bestämma sig – partierna är så lika.

Publicerad 21 January 2014 12:00