Rösta fram Årets lokala vardagshjälte 2015

Lokaltidningens ledstjärna är att uppmärksamma människorna i vår närhet, att berätta om lokala öden och krafter som finns runt omkring oss.
Vi har 42 tidningar som distribueras till cirka 900 000 hushåll varje vecka. Att läsa alla artiklar som publiceras är tyvärr en omöjlighet för mig, men jag försöker hinna med så många som möjligt. Och det är ett sant nöje. Dagligen berörs jag av historier om fantastiska personer som ideellt kämpar för att hjälpa sina medmänniskor.
Jag kan med varmt hjärta konstatera att det finns åtskilliga lokala vardagshjältar som är värda att få mer än en klapp på axeln. Därför arrangerar vi Årets lokala vardagshjälte. Allt för att synliggöra så många goda gärningar som möjligt i södra Sverige!
De som nomineras är några av alla de eldsjälar som Lokaltidningen har skrivit om under det gångna året. Men, endast en av dem prisas efter att läsarna har sagt sitt.
Vem tycker du är värd att hyllas lite extra genom att bli Årets lokala vardagshjälte 2015? Ta chansen och rösta! Du finner de nominerade på din lokala Lokaltidningen-sajt.
Röstningen startar onsdagen den 13 januari och avslutas söndagen den 31 januari.  De lokala vinnarna presenteras i februari månad, och alla som deltar i röstningen har chansen att vinna biobiljetter.
Passar redan nu på att tacka för ert deltagande i röstningen.
Bästa hälsningar,

Lotta Wahlqvist
Chefredaktör och ansvarig utgivare

Så här röstar du

* Information om de nominerade får du i denna veckas tidning:
http://www.e-pages.dk/landskrona/502/
http://www.e-pages.dk/svalov/407/
* Gå in på din lokala Lokaltidningen-sajt, klicka på tävlingslänken:
http://app2.lokaltidningen.se/vardagshjaltar/landskrona/
* Klicka på den kandidat som du vill lägga din röst på

Publicerad 13 January 2016 11:41