Foto: Mostphotos.com

Foto: Mostphotos.com

GIF-ordföranden:

”Väldigt olyckligt”

Av
Mikael Öhrn

BILLEBERGA. GIF var på väg mot ett historisk avancemang till femman när en banger som kom från tillresta GIF-supportrar smällde av intill den assisterande domaren. Firandet fick läggas på is och nu måste klubben istället invänta beslut från Skånes Fotbollförbund.

Det stod totalt 8-6 i GIF:s favör och det återstod endast 14 sekunder att spela när en så kallad banger smällde av intill den assisterande domaren. En match som bara skulle spelas av fick istället avbrytas och kommer nu att avgöras på förbundets tävlingsutskotts ordinarie sammanträde under onsdagskvällen.

- Egentligen vill jag inte kommentera något förrän allt är över med ärendet i Skåneboll. Det är väldigt olyckligt, säger Johan Kronkvist, ordförande i Billeberga GIF, och fortsätter:

- Det jag kan säga är att hur det än går är jag som ordförande ytterst ansvarig, men mer vill jag inte kommentera förrän ärendet är klart.

Matchen stod 3-2 till GIF när den avbröts. Senast som GIF kvalade till femman var 2001, annars har klubben hållit till mestadels i sjuan de senaste åren.

Publicerad 17 October 2017 13:12